KAITAAN RAKENNUS OY

Kaitaan Rakennus Oy on vuonna 1994 perustettu, pääkaupunkiseudulla toimiva rakennussaneeraukseen erikoistunut rakennusliike.

Yrityksemme päätoimiala on korjausrakentaminen, mutta meillä on myös paljon kokemusta uudisrakentamisesta. Vuosien aikana olemme tehneet paljon teknisesti ja aikataulullisesti haastavia kohteita, jotka ovat kehittäneet meitä monitaitoiseksi ja kokeneeksi alan yritykseksi. Olemme tehneet mm. toimisto-, toimi-, sairaala- ja teollisuustilojen sekä asuinrakennusten korjauksia ja muutoksia.

Asiakkainamme ovat olleet yksityiset yhtiöt kuin julkiset toimijatkin, kuten vakuutusyhtiöt, sairaalat, pankit, seurakunnat, kunnat sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt.

YRITYS

Kaitaan Rakennus, tutuille KaiRa. Henkilöstöömme kuuluu neljä rakennusalan ammattilaista, joilla kaikilla on kattava kokemus rakentamisen eri toimialueilta.

Meille on lisäksi vuosien varrella valikoitunut erittäin laaja laadukkaiden aliurakoitsijoiden verkosto, jotka omalla osaamisellaan myös mahdollistavat sovittujen lopputulosten saavuttamisen.

LAATU JA ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Olemme toimineet yli 25 vuotta. Se on ollut mahdollista tarjoamalla asiakkaille luotettavaa palvelua ja laadukkaita lopputuloksia, joista voimme myös itse olla ylpeitä. Pienen yrityksen vahvuuksia on ollut tasainen laatu tekemisessä sekä toiminnan nopeus.

Meille rakennusprojekti tarkoittaa yhteistä ponnistusta asiakkaan kanssa, samalla puolella pöytää. Jokainen projekti on meille tärkeä, ja niinpä pidämmekin huolen siitä, että sen toteuttaminen ei tarkoita vain laadukasta rakennustyötä vaan myöskin sen huolellista suunnittelua ja projektin johtamista osaltamme. Tavoitteenamme onkin, että asiakas on tyytyväinen sekä työnaikana että projektin valmistuttua.

KaiRa

Perustettu vuonna 1994

Kotipaikka Espoo

Liikevaihto 2020 3,83 m€

Toimihenkilöt 4

Y-tunnus 0982588-5

Miksi KaiRa

Luotettava ja kokenut rakentaja

Laadukas työnjälki

Hyvä yhteistyö koko hankkeen ajan

Luotettavat yhteistyökumppanit

Vuosien aikana kertynyt osaaminen vaativiin kohteisiin ja toteutusmuotoihin

Näytä kartalla